Cind asemenea materiale apar in Forbes, lucrurile se complica

Ce scrie pe saitul revistei americane Forbes Kenneth Rapoza:

1. „jaful secolului” din RM a ajuns în atenţia instituţiilor de drept din SUA!

2.Interpol a realizat o investigaţie a activităţilor lui Plahotniuc în întreaga Europa de Vest începând cu 2007 şi crede că oligarhul este asociat cu una dintre cele mai mari grupări mafiote ruse, Solnţevskaia.

3. în lunile următoare ar putea fi emise mandate de arestare pe numele lui Plahotniuc şi al complicelui său, Serghei Iaralov, care este deţinător al paşaportului american. 

4.începând cu 2009, odată cu venirea partidului lui Plahotniuc la putere, RM a devenit o conductă internaţională de spălare a banilor.

Ei ce sa spun? Cind asemenea materiale apar in Forbes, fie si pe sait, lucrurile se complica. E o revista totusi, conectata la establishmentul american. Se pare ca cepul s-a deschis. Saptaminal, diverse ziare, portaluri, politicieni, businessmani, apar cu declaratii contra oligarhului.

Acuzatiile sunt prea grave pentru a fi neglijate mult timp. Oligarul greseste tot mai des, a devenit irational. Papusarul nu a rezistat tentatiei puterii, s-a crezut infailibil si invincibil, declansind razboiul total si pe toate fronturile. Or, partenerii sai se pare ca tot nu-s facuti cu degetul. E suficient ca filat, shor sau platon sa vorbeasca, si sfirsitul va fi inevitabil. Platon pare a fi cel mai dispus s-o faca.