Pentru luna iunie 2016, PAS-ul Maiei Sandu, avind 7500 membri, a cheltuit doar 2864 lei ))))). Din ele, pentru mass media-doar 1080 lei (cam cit ar costa un articol intrun ziar de la tara). Pe deplasari, inclusiv peste hotare -doar 1109 lei. In ceea ce tine de deplasari-chiar cred. TotI PAS-ivii lui Sandu incap intrun Jiguli, raminind inca 3 locuri libere. Unde mai pui ca stau doar pe facebook.

Evident ca PAS nu achita arenda pentru oficii (stau in drum sarmanii), salarii (toti lucreaza pina in zori benevol ), masini (merg in Briceni cu troleibuzul), materiale propagandistice (sutele de mii de fluturasi au aparut din vointa sfintului duh), evenimente politice (dar ce ele costa bani?)….

Interesant, desigur. Aici sunt doua explicatii. Ori Sandu ii considera pe toti prosti, ori hotul striga cel mai tare prindeti hotul….

Acelasi lucru poate fi spus si despre venituri. Averea lui Dodon este practic identica cu cea declarata de Sandu. Casa si-a procurat-o in baza acumularilor din anii precedenti, comercializarii unui imobil si a unui credit din banca (1.4 mln lei) la un procent existent pe piata bancara in 2013. Si da, este ajutat de rude, parinti, prieteni.

Iata la Sandu e mai interesant. In 2015, declara un cont bancar de 81 mii dollari!!! De unde banii? Tot atunci declara o Toyota RAV 4 de 5 ani, procurat la un pret de doua ori mai mic decit cel de pe piata-8000 euro (170. mii lei).

Sincer sa fiu, nu ma prea intereseaza aceste detalii financiare.

Doar o singura doleanta-nu fiti ipocrita, doamna!