Despre idioţii utili ai păpuşarului…

Ieri, Jurnalul iarăşi s-a dat în spectacol.

Deja m-am obişnuit că cei de la „Ora de Ras” scuipă venin, aruncă zoi, lovesc cu picioarele în părinţi, copii, soţiile oponenţilor politici.

Nişte indivizi care nu au nicio limită, nicio scrupulă, nici un Dumnezeu.

„Marii sacerdoţi”, care se consideră infailibili şi care ascunşi în spatele „Libertăţii cuvîntului”, cred că îşi pot permite orice injurie, atac, blasfemie, dezmăţ.

Aceştia îs ienicerii unor ambasade şi oligarhi, care pentru 30 de arginţi sunt gata la orice măgărie. Dacă va trebui să scuipe în proprii părinţi, o vor face cu prima ocazie.

Au degradat pînă la faza că cer deschis eliminarea PSRM -celui mai mare partid de opoziţie – din cursa electorală! Au scuipat cu dejecţii verbale în părintele liderului PSRM, care de ani buni e plecat în lumea celor drepți.
Tovarăşi ieniceri….înţeleg că aveţi scopul să eliminaţi principalul oponent al puterii din cursă, pentru a menţine oligarhatul şi cel mai important – pe Plahotniuc.

Cum înţeleg şi faptul că însuşi Năstase va fi eliminat de Maia Sandu, cu ajutorul direct al lui Plahotniuc.

Şi aceasta se va produce cu ajutorul dvs, care-l loviţi pe la spate. Vă doresc succes în lupta cu opoziţia, cu Năstase şi cu propria conştiință.
Voi şi în 2010, şi în 2011, şi în 2014 aţi făcut jocul oligarhilor, sprijinind direct sculele lor la alegeri. Pe Chirtoacă la municipiu, chiar dacă aţi ştiut că e scula lui Plahotniuc, azi pe Maia Sandu la preşedinţie, chiar dacă stiţi că e candidatul lui Plahotniuc.

Sau banii nu au miros, nu-i asa?

Criticîndu-l pe păpuşar, aţi ajuns să fiți exact ca şi el. Poate mai ceva….
Continuaţi tot asa. Dar să ştiţi că jocul dvs. va eşua.

O să vă demascăm. O sa arătăm la toţi jocul care-l faceţi…