Un deputat socialist o ironizează pe Maia Sandu: „Candidatul pe Facebook”

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea o acuză pe liderul PAS, Maia Sandu, că ar „lupta pe Facebook” cu candidații opoziției la funcția de președinte.

Potrivit lui Țîrdea, prin aceste acțiuni Maia Sandu ar face jocurile oligarhului Vladimir Plahotniuc.

„Aşa cum am mai scris, Sandu continuă să lupte cu opoziţia, nu cu puterea. Se luptă în Facebook cu oponenţii lui Plahotniuc, nu şi cu Plahotniuc. Îi acuză pe toţi de legături cu Plahotniuc, fără a-l critică pe însuşi Plahotniuc”, a remarcat Țîrdea, comentând o dispută apărută între Maia Sandu și Igor Dodon.

El o acuză pe candidata PAS la funcția de președinte de „inconsecvență”.

„Apropo, a activat în ministerul economiei, fiind subalterna lui Dodon. Atunci Dodon era bun, acum e rău. Apoi a stat ani buni în consiliului alianţei cu păpuşarul, cu care acum chipurile luptă. Apoi a încheiat înţelegere cu Năstase, că mai apoi să-l atace sub centură pe Năstase! A fost promovată ani buni de Jurnal, că azi să atace în cel mai perfid mod posibil acest post! S-a declarat anticomunistă, că mai apoi să activeze în guvernul Gaburici, votat de comunişti”, remarcă deputatul.

Bogdan Țîrdea a mai remarcat că Maia Sandu nu participă la întâlniri cu cetățenii, limitându-se la postări pe Facebook.

„În popor nu iese, că mai mult de 4-5 oameni nu vin la întâlnirile cu ea, ultima sa alinare fiind like-urile pe Facebook”, a subliniat socialistul.

Disputa dintre socialiști și Maia Sandu a apărut după ce liderul PAS l-a acuzat pe Igor Dodon, într-o postare pe Facebook, că ar fi unul dintre „așii lui Plahotniuc” și i-a cerut acestuia „să-și facă publice declarațiile de avere”.

Источник: independent.md